Tappning + FrEQuency IPA

Flaskor + partyfat

Nu har jag tappat upp min West Coast IIPA på fat. Jag började med att tappa upp partyfaten igår och resten av ölen på flaskor idag. Jag provsmakade grönölen, och den smakade en hel del ananas. Jag har även införskaffat 2st flaskor som är tänkt att jag ska bjuda bort. En av dom är till för Anton som var intresserad av att smaka. Den andra spara jag om det det är någon annan som vill provsmaka (som inte kommer att smaka hemma hos mig).

FrEQuency India pale Ale

Under kvällen har druckit några nya öl och en av dom är Sigtuna’s FrEQuency India Pale Ale där några från In Flames (Anders Fridén m.fl.) har varit med och skapat.

En helt ok smak men det saknades lite i doften. Den får 3/5 (gott) i betyg. Om jag stöter på den igen så kommer jag säkert att köpa den igen.

11 svar på ”Tappning + FrEQuency IPA”

  1. Kul att du sparade en flaska till mig! 🙂 Vi ska tappa våran ”Imperial Pale Ale” ikväll, så jag kan ju lägga undan en flaska av den till dig helt enkelt 🙂

      1. Förmodligen ska jag till Hägerstensåsen, och Västertorp ligger rätt nära där va? Sen ska vi på Pubologi på kvällen.. Kanske drar vidare mot OT eller Akkurat sen.

Kommentarer är stängda.