banner
A Beery Night 4 i Bronxeng

För snart 1 månad sedan var det några tappra som träffades i Södertälje för att dela några flaskor öl. Vi började med att träffas på 137:ans för att smaka på Thomas första kommersiellt bryggda öl.  Ett måste för den som passerar Södertälje. Efter det drog vi hem till Dr. Sven och Anton där det skulle käkas ..
Read More…

banner
Några snabba tips från SBWF 2013

Ni som ska till Stockholm Beer & Whisky Festival  idag eller nästa helg har en hel del gott att dricka. Det är nästan helt omöjligt att hinna med allt som man vill smaka men jag tänkte ge er mina bästa tips (av de jag själv hann dricka). Firestone Walker – Parabola 2013, Russian Imperial Stout 13% Rougue ..
Read More…

banner
Vit månad

Nu har jag haft min första vecka utan alkohol av min vita månad (någonsin?). Varför undrar ni kanske? Jag vet inte riktigt men efter en extra lång semester och en kommande New York-resa och  Stockholm Beer & Whisky Festival är väl kanske en förklaring. Vad kan man göra istället? Ikväll så ska jag tappa den ..
Read More…

banner
Stockholm Beer & Whisky Festival 2013

Nu är det snart bara 1,5 månad innan årets händelse i Stockholm sker. Den 26-28 september och 3-5 oktober kommer Stockholm Beer & Whisky Festival vara öppet. Jag har inte bestämt mig vilken (eller vilka) dag (ar) jag kommer att vara där men troligen blir det den första helgen. Kanske en kort sväng på torsdagen ..
Read More…

banner
Cipar

Till helgen blir bryggning igen, jag beställde alla ingredienser igår och hoppas att allt hinner komma fram (semestrar och sånt). Det blir en IPA med cederträ.

banner
ABN 3.0

Just ja, för några veckor sedan hade vi en liten sammankomst hemma hos mig. Jag tänkte bara slänga upp några bilder, vill ni ha mer text får ni kika in på Välbalanserad’s blogg.

banner
Öl till midsommar

Snart är det midsommar. Vad ska man bjuda på för öl? Själv ska det bjudas på hembrygd IPA men ett hett tips att köpa är Mikkeller – K:rlek Vår/Sommar som är både läskande och riktig god.