Bloggen = 1 år!

Igår fyllde bloggen 1 år. Hur firade jag det? Tanken var att gå på konsert men det sket sig. Istället satt jag framför TV’n med några goda öl.

Själva firandet började redan i fredags då jag skulle också gå på konsert. Satt kvar efter jobbet och drack först en Thornbridge –  Raven Black IPA som är helt suverän svart IPA, sen öppnade jag en Mikkeller K:rlek som är en American Pale Ale som smakar bättre än den luktar men i det hela en mycket god öl. Fortsatte kvällen men att dela på en flaska Nøgne Ø – #500, hemskt god som vanligt. Innan vi drog iväg på konsert och fulölsdrickande så öppnade vi en Brouwerij De Molen – Amarillo, den smakade inte helt färsk och var lite av kvällens besvikelse.

Mikkeller K:rlek
Fredagens konsert

Efter konserten åkte vi till Texas Long Horn för att testa deras Philthy Phil’s, Den var nog kvällens mest överaskande öl. Jag hade inga förväntningar men både lukt och smak var fulla av humle och godis (det kan också vara så att smaklökarna skrek efter humle efter dom billiga lageröl vi drack på konserten).

Philthy Phils

Igår (lördag) fyllde bloggen 1 år. Jag skulle gå på konsert igen….. phuu. Det var ju så här man gjorde varje helg för 10 år sedan, hur orkade man?

Satt mig framför TV’n redan kl 15:00 för att kolla på SM-finalen i hockey med en Dale’s Pale Ale i handen. Ölen smakade gott även idag och resultatet i hockeyn var också bra (i mina ögon sett).

Sen tog jag en Hercules Double IPA ifrån Great Divide Brewing Company, en mycket god öl men jag tycker nog att deras Titan IPA är lite godare.

Hercules Double IPA

Sen kom bakslaget….. polaren skickade ett sms och sa att konsertbesöket det sket sig….. inte vill jag gå själv så jag öppnade en Smörpundet Porter ifrån Nynäshamns Ångbryggeri. En mycket god porter.

Smörpundet Porter

Avslutade kvällen med en Final Frontier DIPA ifrån To Øl innan jag somnade i soffan. Det var nog kanske lika bra att inte gå på konsert för jag var helt slut.

Final Frontier

En ganska ok helg ändå men det kan bli bättre. SM-guld i kväll kanske?

2 svar på ”Bloggen = 1 år!”

Kommentarer är stängda.