Beer Wars

Jag vill att tacka Johan från Portersteken för filmen (Beer Wars) jag vann i hans utlottning. Nu vet jag vad jag ska göra i helgen.

image
Beer Wars

Så här står det om filmen på CDON:

Öl som öl ?

I Amerika har storleken betydelse. Ju större du är, desto mer makt har du och det gäller i synnerhet näringslivet. Anat Baron tar med dig på en resa genom den amerikanska ölindustrin. En resa som till slut avslöjar sanningen bakom etiketten på din favoritöl. Filmen går bakom kulisserna i de dagliga striderna och de krig som dominerar en av de amerikanska folkets absoluta favoritindustrier.

I Beer Wars får vi följa Sam och Rhonda som driver två oberoende bryggerier vars mål är att skapa nya och innovativa ölsorter. Vi får bevittna deras kamp för att nå den amerikanska drömmen i en industri som domineras fullkomligt av mäktiga företag som vägrar vika sig en tum. Denna moderna David och Goliat historia är en avslöjande och underhållande resa med oväntade och överraskande vändningar som lovar att förändra världens syn på de där 99 ökända flaskorna öl som dominerar de amerikanska livsmedelsbutikernas hyllplan.

Ett svar på ”Beer Wars”

Kommentarer är stängda.